El

Information om el

Det är inte alltid enkelt att veta när du måste anlita en elektriker för att hjälpa dig med elen i ditt hus. Att arbeta med el kan vara livsfarligt och det är därför viktigt att professionella elektriker anlitas för att ta hand om elen i ditt hem.

Starkström med våra kvalificerade elektriker

 

Om det handlar om starkström är detta ett jobb som en kvalificerad elektriker måste göra. Starkström kan bland annat vara när du vill installera ett nytt uttag, installera nya ljus, om du behöver förlänga en kabel i marken eller flytta kablar runt huset. Vid dessa tillfällen måste du kontakta en elektriker. Arbeta aldrig med el om du inte är helt säker. 

Byta propp och glödlampor själv 

 

Du kan själv byta söndriga proppar och glödlampor. Kom dock ihåg att du måste ha rätt stryka i glödlampan och att om du inte vet vad felet är med din propp är det bättre att kontakta en elektriker.

Säkerhet är livsviktigt när det gäller el

En annan regel att följa är att inte göra något som du inte känner dig säker att göra. Om du är osäker på något som har med el att göra så är det säkrare att kontakta en elektriker som kan hjälpa dig. Kom ihåg att el kan vara livsfarligt och det är alltid bättre att kontakta oss för hjälp om du behöver det. 

Kontakta oss för hjälp från våra professionella elektriker

Vill du ha hjälp med el, om det är installationer av nya ljus i badrummet, golvvärme, nya uttag i köket eller om något behöver repareras, kan du kontakta oss. Våra elektriker i Stockholm har den senaste utbildningen och har många års erfarenhet av att arbeta med el.