Om oss

Ett elföretag med flera års erfarenhet inom branschen

Elex grundades år 2017 av Mikael Hedlund som har gedigen erfarenhet och ett brett kontaktnät efter 13 år som projektledare, arbetsledare, elektriker och företagsledare. Idag är vi 12 anställda som utför elarbeten hos företag, bostadsrättsföreningar, stiftelser och privatpersoner.

Vi är ett företag som tar säkerheten på största allvar och det finns inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss. Vi arbetar med allt från stora företag till mindre företag och även privatpersoner.

Elex utför mestadels jobb inom Stockholmsområdet men vi åtar oss även stadigvarande projekt på andra orter. Vi sitter i ett stort kontor med lager i Skogås, Stockholm, som vi delar med en av våra samarbetspartners, Flex Projektpartner AB.

Kontakta oss

Ett bra rykte är väldigt viktigt inom vår bransch och detta är vi medvetna om, och därför arbetar vi hårt för att alltid se till att våra kunder får den bästa servicen.

Våra anställda är professionella, vänliga och har den senaste utbildningen inom sitt yrke. Vårt största fokus är våra kunder och det spelar ingen roll om du har ett litet problem eller ett stort, vi arbetar alltid för att ge den bästa servicen. Vi är alltid villiga att diskutera det problem du har och hur vi bäst kan lösa det för dig.